Το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο εγκαθιστά το σύστημα ανίχνευσης πυρετού Dermalog FLC1

Posted at: 23 Jun 20

Η Attikouris Medical, με περηφάνεια ανακοινώνει την απόφαση του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου Λεμεσού στην Κύπρο να προχωρήσει σε εγκατάσταση του συστήματος ανίχνευσης πυρετού Dermalog FLC1, προκειμένου να εξασφαλίζεται πρόσθετη ανίχνευση υψηλών θερμοκρασιών για τη προστασία τόσο των ασθενών, όσο και του θεραπευτικού προσωπικού από πιθανά συμβάντα του ιού COVID-19.

Το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο(GOC) ξεκίνησε την προσφορά του τον Σεπτέμβρη του 2017 και παρέχει υπερσύγχρονες θεραπευτικές αγωγές και διαγνωστικές υπηρεσίες για τον καρκίνο. Από την ίδρυσή του, έλαβαν θεραπευτική αγωγή πάνω από 5.000 ασθενείς στην Κύπρο και συνεχίζει να προσφέρει ποιοτική φροντίδα αποφεύγοντας ακριβές μεταβιβάσεις ασθενών στο εξωτερικό.

Την τελετή εγκατάστασης και έναρξης παρακολούθησε ο Διευθύνων Σύμβουλος του GOC Καθ. Δρ. Νίκος Ζάμπογλου.

Το σύστημα Dermalog FLC1 είναι μια υπερσύγχρονη κάμερα θερμικής απεικόνισης η οποία μπορεί αυτόματα να σαρώσει έως και 5 εισερχόμενα άτομα και να εντοπίσει πυρετό, που αποτελεί βασικό σύμπτωμα της πανδημίας COVID-19.

Η εγκατάσταση συστήματος ανίχνευσης πυρετού Dermalog συνιστά υπεύθυνη δέσμευση για την προστασία της υγείας των ασθενών, γεγονός που απεικονίζει τη ποιότητα της τεχνολογίας και των υπηρεσιών που η Attikouris Medical είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες της κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποστήριξη που η Attikouris Medical μπορεί να σας προσφέρει στην αντιμετώπιση των κινδύνων και των απειλών της πανδημίας COVID-19, επικοινωνήστε μαζί μας.